Dagbok

Stallets dagbok

Härlig inledning på vårsäsongen för oss! Beach Road One inledde dagen med en fin insats som tvåa och kort slagen om segern. Så klart vill man alltid vinna, men vi var ändå väldigt nöjda med honom.
Därefter kom plumpen i protokollet när Snowfoot strulade med det mesta, svår att lasta, tappade start och tappade tungbandet, var det något som inte gick fel? Den starten kan vi bara glömma och ta nya tag nästa gång. 
Dagen avslutades på allra bästa sätt när Sharp Eye lätt vann efter en perfekt ritt av Christopher som passar så enormt bra ihop med Sharp. 
Vi fick ett kvitto idag på att vinterträningen och förberedelserna har varit bra och att hästarna är i fin form utan att på något sätt vara hårt jobbade inför detta, de här loppen kommer sätta fram dem ytterligare. 
Se närmare kommentarer om deras insatser under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1