Dagbok

Stallets dagbok

Väderprognosen sa att det inte bara skulle regna idag, det skulle komma skyfall. Det låg mörka moln över himlen från morgonen, men timmarna gick utan något regn och man höll andan; skulle vi hinna tävla klart innan regnet kom? 
Men efter tredje loppet började det och vid fjärde vräkte det ner och så klart påverkade detta banan massor. Den blev väldigt tung och framför allt blev fästet inte särskilt bra. Det är omöjligt för en bana att svälja sådana mängder vatten på så kort tid. 
Sandstorm hanterade den inte särskilt bra och hamnade i det slagna fältet. Vi har varit bortskämda med fina prestationer från honom i de stora loppen, men inte den här gången. Så klart att det var en besvikelse, men med tanke på banförhållanden så kan vi glömma det här loppet, ta nya tag och sikta mot nästa lopp istället. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1