Dagbok

Stallets dagbok

Åkte från stan som vanligt på morgonen och det hade inte regnat en droppe, såg inte ut att ha gjort det någonstans på vägen heller. Kommer till Bro och kan knappt parkera bilen eftersom det är en sjö av vatten på marken, det hade fullständigt vräkt ner under natten och det måste varit väldigt lokalt. 
Banorna var mera lämpade för gyttjebrottning än för träning... Omöjligt för en bana att allt det vattnet ska kunna rinna igenom på nolltid, men det torkade upp mer och mer under dagen, det behövdes bara lite tid.
Det blev en snabb ändring i schemat till travturer för ungefär hälften av hästarna medan resten fick gå en extra lång tur i walkern istället. 
Färre turer innebar mer tid över för annat så förutom det vanliga pysslet med hästarna blev det också en del städning samt extra noggrann krattning och rensning ute runt stallet. 
Vi firade också Quagmires seger med en tårta som var lika god som den var snygg, specialbeställd med hans namn och allt av hans ena delägare Marie. 
Imorgon är det tävlingar igen, vi har bara en starthäst men inte i vilket lopp som helst utan i Jockeyklubbens Grand Prix som är ett ganska nytt lopp som är tänkt att vara ett sorts skandinaviskt derby. Se närmare kommentarer om våra chanser under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1