Dagbok

Stallets dagbok

En ganska vanlig fredag arbetsmässigt där några gick i raskare tempon medan andra höll sig i lite lugnare farter. 
Precis när vi var klara med förmiddagsarbetet så fick vi klartecken att hämta Sharp Eye från Mälarkliniken. Vanessa och jag åkte då dit för att köra hem honom. Till saken hör att han aldrig tävlar på annan bana än Bro Park pga att han inte riktigt gillar att resa. Men idag var det värre än så. 
En kort sammanfattning är att han direkt efter inlastningen fick panik, hoppade upp med frambenen över bommen och lyckades sedan fastna i hönätet när han skulle hoppa ner. Det var en helt traumatisk upplevelse som egentligen är en lång historia, men när han till slut kom ner och loss så var han okej.
Jag kan säga att jag var övertygad om att han inte skulle överleva när det här hända och jag är så tacksam för att det gick bra.
Efter en kort veterinärkontroll och därefter rejält med lugnande för att se till att han höll sig lugn så kunde vi till slut ta oss hem på ett tryggt sätt. Men fy fasiken vad hemskt det var!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1