Dagbok

Stallets dagbok

Dagen inleddes som vanligt med träning och arbete i stallet, precis som vanligt. Vi hade trevliga besök också. Perfect Sisters uppfödare Annika med sambo hälsade på nästan hela dagen. Dessutom dök Sandra (som jobbade hos oss i många år) och Madde (som hade Maddes Hästsport och flera hästar hon tränade) som en överraskning vilket var jätteskoj!
Sedan följde några timmars väntan på tävlingarna och jag tycker ändå det är lite mysigt att hänga i stallet (köket) och bara ta det lugnt. 
Vi hade två starthästar och det i samma lopp. Efter Quagmires fina seger i Norge senast så trodde jag nog lite mer på honom, men House in Order kan man aldrig räkna bort och hans spurt var strålande. Det blev seger till honom och en fjärde för Quagmire som ändå bara var 1,5 längd ifrån.
Alina red ett mycket bra lopp på House och det här var hennes första seger i år vilket måste känts skönt efter att ha varit champion förra året. Tycker det var en fin stund när hon hade saktat av på bortre lång och bara stod still några sekunder för att krama om House. 
Vi bara njuter av de här framgångarna och stallformen vi har, det känns så himla roligt och motiverande. Är så tacksam för varje seger och för att det går så bra just nu.
Har uppdaterat med kommentarer om dagens duktiga hästar och ni hittar det som vanligt under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1