Dagbok

Stallets dagbok

Kl 03.30 var vi framme imorse. Först avlastning av häst och därefter alla saker som skulle packas upp. Jag körde igång dagen direkt, i det läget var det bara segt att gå och lägga sig någon timme. Den enkla regeln lyder: håll igång och sätt dig inte ner och vila, för då kommer tröttheten fort. (Fast när jag väl kom hem på eftermiddagen så slocknade jag rätt fort istället...)
Idag var det lite lugnare träning som ofta på måndagar och dagen flöt på bra.
Startanmälan idag till på söndag och då har vi Timo Nurmos som startar igen, nu på hemmaplan (senast var det ju i Göteborg).
Dessutom en hel del anmälningar idag till kommande tävlingsdagar och det börjar utkristallisera sig lite mer var olika hästar ska starta eller inte starta någonstans då det har funnits lite olika alternativ.
Imorgon är det tävlingar igen på Bro Park och vi har två starthästar och de är med i samma lopp. Som vanligt på tisdagar så går första loppet redan kl 17 och det är ju perfekt i mitt tycke så det blir en ganska lagom kväll där man ändå är hemma i hyfsad tid. 
Angående hästarnas chanser så har jag uppdaterat kommentarer och ni hittar dem under fliken Starter (& Resultat) så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1