Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag det har varit! Vi började med träning och arbete som vanligt på morgonen och det var en hel del raskare träning på programmet. Så roligt att se hur fina hästarna ser ut och hur bra de tränar. 
Det enda tråkiga idag var att vi fick stryka Princeton Graduate vilket kändes väldigt surt. Han hade trampat sig och fått ett litet sår, såret i sig var obetydligt men han var lite varm av det. Kanske hade han kunnat starta, men det är en dum risk att ta om han kanske kände av såret och skulle kunnat överbelasta sig någon annanstans. Det kommer nya lopp och han siktar på start igen inom kort.
Efter avslutat arbete åkte vi och åt lunch, sedan följde några tiimmars väntan på att tävlingarna skulle dra igång och med bara en starthäst hade vi en lugn kväll. 
Att Chamori presterade som hon gjorde och att loppet blev som det blev var liksom exakt som man kunde önska. Hon låg i draget och gck sedan ifrån fältet tlllsammans med storfavoriten för att sedan ta sig förbi precis innan mål.
Såå glad över den här starka insatsen och enormt tacksam för att hennes ägare har haft så mycket förtroende och tålamod. Se närmare kommentar om hennes fina seger under fliken (Starter &) Resultat!
Hästarna går verkligen som tåget just nu och vi har hittat ett bra upplägg som fungerar. Det går upp och det går ned i den här sporten, så man får verkligen njuta när det går bra. Alla fina insatser och segrar vi har fått vara med om den senaste tiden ger så mycket energi och glädje, vill bara jobba ännu hårdare för att bli ännu bättre. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1