Dagbok

Stallets dagbok

Som ofta på måndagar var det en fullspäckad dag med massor på schemat. Träningen var av det lugna slaget tempomässigt och hästarna såg fina ut. 
Idag var det också startanmälan till Derbydagen på söndag och då har vi Beach Road One i det nya storloppet Valley Chapel Memorial som är en exakt kopia av Pramms Memorial. 
Det är ett tufft lopp i stenhård konkurrens, men efter hans mycket fina och lätta seger senast så känns det spännande att testa hur långt han kan räcka här och det finns ju väldigt fina prispengar att tävla om. 
Vi hade också Sandstorm kvar i Derbyt, men efter moget övervägande så vill vi satsa hundra procent på Jockeyklubbens Grand Prix och på Breeders, så han får stanna hemma. Vi vet inte hur han reser eller hur han trivs på den banan (och dirttrack). Då kan man tycka att de här storloppen inte rids förrän i slutet av augusti och framåt, men tiden går fort om en häst tar vid sig av ett lopp eller en resa. Det är helt enkelt för stora lopp som väntar för att chansa. 
Imorgon är det tävlingar på Bro igen och första start rids kl 17.00. Vi har två starthästar och jag har uppdaterat med kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1