Dagbok

Stallets dagbok

Efter lite raskare träning igår så var det lugnare tempon för de flesta (men inte alla) idag. Det är ju lite roligare när de tränar på, men även sådana här dagar är viktiga så klart. 
Förutom träning och alla vanliga stallsysslor så hann vi med att göra en rejäl insats med storstädning. Jag har haft en plan för det ett tag, men det har ärligt talat varit lite segt att komma igång när det finns så mycket annat som ska göras. 
Idag hade vi i alla fall Johanna som jobbade extra och just med tanke på det här så hade jag avsatt tid för henne och mig att hinna dra igång städprojektet. Kan inte nog hylla Johannas insats, vilken stjärna på att effektivt styra upp, rensa och sortera!
Vi hann med hela stora tvättrummet där vi också förvarar täcken och massor med extra utrustning samt även den stora sadelkammaren. Så himla skönt också att kunna göra sig av med massor med grejer som bara är skräp och förvaras till ingen nytta.
Man måste verkligen vara på rätt humör när man ska slänga saker, att inte tänka att "det här är något som kan vara bra att ha en dag i framtiden" för det är det sällan. Nu blev det två fulla skottkärror vi tömde i skräpcontainern, känns toppen.
Avslutar dagens inlägg med att berätta att vi nu har tagit bort fliken Veckans Bilder här på sidan, den har gjort sitt. Jag tycker det är viktigt att ha nyligen uppdaterade sidor vilket vi har förutom just när det gäller bilderna. För många år sedan gjorde jag bilduppdatering två gånger i veckan här på hemsidan, men då var det helt andra förutsättningar.
Nu har vårt Instagram och Facebook-konto (symbol/knapp/länk finns överst här på startsidan) helt tagit över bilduppdaterandet och det blir ju också många videos där. Där finns i stort sett varje dag nya filmer på Händelser/Stories (där det endast ligger kvar i 24 timmar) så man kan följa med stallet och dessutom lite vanliga inlägg (som ligger kvar permanent) också.
Därför har bilduppdaterandet blivit så sporadiskt att det bara är en källa till dåligt samvete och det känns väldigt skönt att kunna stänga den nu. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1