Dagbok

Stallets dagbok

I natt var första gången på länge som hästarna hade täcke på sig, det har varit för varmt för det tidigare. De här lite kyligare graderna känns som ett skönt avbrott efter all värme, men det känns som att graderna kryper uppåt igen ganska snart. Gällande vädret så är jag mest tacksam för att det regnat en hel del den senaste veckan, det har varit välbehövligt och viktigt för både naturen och för växtligheten (dvs blivande hö och annat foder).
Träningen idag var i blandade tempon med övervägande raskare canters och hästarna såg mycket fina ut. Vi har så många spännande och roliga lopp att se fram emot här under sommaren och framåt, man får så mycket förväntningar och förhoppningar när man ser hästarna träna. Och det är ju lite det det hela handlar om, att drömma och hoppas. Ibland blir det inte som man tänkt och ibland blir det till och med bättre, men vägen dit är också en upplevelse att vara med om. 
Önskar er trevlig helg och vi hörs här på sidan som vanligt imorgon efter träningen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1