Dagbok

Stallets dagbok

Efter en hel del regn som kommit de senaste veckorna så har verkligen växtligheten kommit igång för fullt. Det innebär bl a mycket mer gräs på fälten där vi brukar galoppera emellanåt. Det finns ju både ett fält precis vid infarten (och där finns också hinder för de som vill hoppa) och även ett störrre gräsområde som ligger bakom ingången till banan. 
Vi är oftare på det mindre fältet, men idag blev det träning för några av hästarna på det större och det är härligt att se dem komma galopperande över dessa enorma gröna ytor. 
Övriga hästar tränade på rakbanan och det var både raskare och lugnare tempon som gällde. 
Det var också startanmälan till på söndag och då har vi Sandstorm till start i Jockeyklubbens 2000 Guineas. Dessutom anmälningar till söndagen efter (den 19e) då vi har flera anmälda.
Imorgon blir det en lugnare dag, men några av hästarna kommer ändå träna. Faktiskt inga galopptävlingar alls imorgon, annars är ju onsdag lunch alltid vikt för galopp.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1