Dagbok

Stallets dagbok

Efter en hel del regn som kommit de senaste veckorna så har verkligen växtligheten kommit igång för fullt. Det innebär bl a mycket mer gräs på fälten där vi brukar galoppera emellanåt. Det finns ju både ett fält precis vid infarten (och där finns också hinder för de som vill hoppa) och även ett störrre gräsområde som ligger bakom ingången till banan. 
Vi är oftare på det mindre fältet, men idag blev det träning för några av hästarna på det större och det är härligt att se dem komma galopperande över dessa enorma gröna ytor. 
Övriga hästar tränade på rakbanan och det var både raskare och lugnare tempon som gällde. 
Det var också startanmälan till på söndag och då har vi Sandstorm till start i Jockeyklubbens 2000 Guineas. Dessutom anmälningar till söndagen efter (den 19e) då vi har flera anmälda.
Imorgon blir det en lugnare dag, men några av hästarna kommer ändå träna. Faktiskt inga galopptävlingar alls imorgon, annars är ju onsdag lunch alltid vikt för galopp.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1