Dagbok

Stallets dagbok

KL 05.00 inledde vi dagens arbete med fodring och därefter utsläpp av de första hästarna i hagarna och skrittmaskinen. Vi hade ett omsorgsfullt planerat schema för att maxa effektiviteten och vara klara tidigare eftersom Nationaldagsgaloppen började kl 12 på Gärdet. Planeringen fungerade bra och vi kunde avsluta arbetet med lunchfodring i god tid för att alla skulle kunna hinna in till stan före allt drog igång.
Faktiskt för egen del blev det första året jag inte var på plats (trots att vi bor väldigt nära), orken räckte inte till. Jag hade massor med jobb med papper som tog hela gårdagen och det blev så sent innan jag var helt klar att det bara blev drygt två timmars sömn innan det var dags att sätta igång dagen.
Så det kändes skönt att kunna åka hem och se tv-sändningen från soffan istället. Kanske inte den mest glamourösa Nationaldag man kan uppleva, men det var helt okej det med.
Tycker det blev väldigt bra reklam för galoppsporten med hela evenemanget både publiken på plats och de som såg via tvn. Väldigt mycket folk och ett bra program med en mix av allt möjligt men hela tiden med galoppen i fokus.
Utmaningen med det här för Svensk Galopp är hur man ska locka en del av alla dessa människor ut till en galoppbana en annan dag, att vi hittar potentiella hästägare, spelare och intressenter. Det har vi inte lyckats med hittills och det är det som behöver funderas över. 
Imorgon blir det en vanlig träningsdag, tillbaka till vardagen.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1