Dagbok

Stallets dagbok

Båda rakbanorna hade torkat upp utmärkt sedan igår och gick att träna på för fullt. Mycket positivt att dräneringen är så pass bra med tanke på de mängder regn som kom under hela dagen i torsdags. 
För vår del blev det en intensiv träningsdag med många turer eftersom både Andreas och PA var i Danmark och red lopp. Men det flöt på bra ändå och det var väldigt blandad träning med allt ifrån lugnt till raskt tempo.
Efter avslutat arbete blev det grillunch på uteplatsen och vi hade vädret med oss med sol och riktig sommarkänsla. När man har hållit igång för fullt en hel arbetsdag så är det en sådan skön kontrast att bara kunna sätta sig ner och inte göra något alls, bara låta tiden gå medan man äter lunch och babblar i största allmänhet. 
Imorgon blir det en lugn dag för oss och hästarna. På måndag sedan är det ju Nationaldagen och då kommer vi börja extra tidigt för att hinna träna hästarna och jobba undan i stallet men ändå vara klara tidigare inför tävlingarna på Gärdet även om vi inte har någon starthäst. 
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1