Dagbok

Stallets dagbok

Igår kväll efter en lång väntan så kom äntligen de nya hästarna och de var så himla fina! Nu lastades de ju ur transporten och ganska direkt in i sina boxar så det blev en ganska kort inspektion. 
Idag har de varit ute i walkern och där testade vi lite om de verkade vana att gå i skrittmaskin. De verkade fatta direkt vad de skulle göra, så med största sannolikhet var det här inget nytt för dem. 
Även fast de varit på resande fot ett bra tag så verkar de oberörda och pigga, de verkar inte särskilt påverkade alls. Imorgon kommer vi rida dem en sväng och det ska bli väldigt spännande, en första avstämning känns det som. 
I övrigt idag var det som oftast på måndagar full fart rent arbetsmässigt med mycket att göra utöver den vanliga träningen. 
Det har varit en lång dag som började tidigt (eftersom hästarna kom så sent igår kväll så blev det att stanna i stallet och sova på soffan med tidig uppgång), men vi har hunnit med mycket bra saker idag. Vi jobbar vidare imorgon!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1