Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt på förmiddagen och vi hade en del hästar som gick extra raskt och de såg fina ut allihop. 
Efter avslutat förmiddagsarbete var det dags för lunchfodring och vila för hästarna i väntan på tävlingarna. Vi hade en lugnare kväll med endast två starthästar, High Max gjorde det jättebra som tvåa och Sharp Eye verkade inte okej i sin hals, men blev ändå fyra. Se närmare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat.
Det var jättetrevligt med kvällstävlingar och det verkade också uppskattat av ägare och publik som var på plats. Under jul och augusti kommer det bli en hel del dagar med kvällslopp, tror det är ett bra koncept speciellt under sommaren. 
Avslutningsvis måste jag bara skriva lite om PA Gråbergs dag idag:
Han åkte på morgonen från Åkersberga (där han bor) till Bro Park och red turer från kl 07 till strax före kl 12. Sedan körde han hem igen och tog sedan sin cykel för att cykla tillbaka till Bro Park i fem mil! Därefter red han sex lopp och ett kval. Efter tävlingarna var det inte hemgång utan då var det full fart för att hinna se andra halvlek av dottern Filippas fotbollsmatch. Finns det obegränsat med energi där trots att han faktiskt närmar sig 50-årsåldern?

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1