Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och vanlig måndagsträning i lite lagom tempon, det var lugnare och mellansnabbt men inte full fart direkt. Vi tränade både på rakbanan och på dirttracken som hade höger varv som vanligt på måndagar. Hästarna var pigga och laddade som de brukar vara efter en ledig söndag, lite extra peppade.
Idag var det också anmälningar till nästa onsdag och då har vi fem hästar anmälda: Beach Road One, House in Order, Perfect Sister, Princeton Graduate samt debut för Douze Points. Mycket spännande att se fram emot då!
Men först har vi så klart morgondagens tävlingar och det är på kvällen, jag tycker det känns roligt med något annorlunda. Det ger också en större chans för fler att kunna komma än på en onsdag lunch. Vi har två starthästar och jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser, ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat) så titta in där.

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1