Dagbok

Stallets dagbok

En evighetslång dag blev det idag. Först på morgonen/förmiddag träning som vanligt. Parallellt med det har vi haft koll på auktionen på Goresbridge, Irland där vi hade vår duktige agent på plats och jag vet inte hur många gånger och hur länge jag har pratat med honom i telefonen idag. Planen och förhoppningen var att vi skulle kunna köpa minst en och helst två hästar, men endast om vi hittade rätt häst som vi verkligen fastnade för. Är därför så himla glad för att de två som vi till slut köpte är två hästar vi storgillade på alla sätt. 
Ibland får man ju inte dem man vill ha och får kompromissa, jag är enormt tacksam för att vi nu kunde köpa två hästar vi absolut ville ha. 
Gårdagens start och kvalhästar verkade må bra förutom Daytona Gold som uppförde sig uppenbart märkligt. Han kändes fin i benen, men var helt seg och slö, det gick knappt att få honom att röra sig framåt, han uppförde sig som om han var neddrogad ungefär (det tror jag så klart inte att han var, men han såg ut som det).
På eftermiddagen kom veterinären och började med kolla halsen som såg helt bra ut. Han kände igenom ben och kropp, sa att allt kändes normalt. När vi sedan skulle gå ut och springa med honom så syntes det tydligt hur seg och trött han är. Veterinären sa att utan tvekan är något inte som det ska, men vad kan det vara? Nu har vi tagit en drös prover som vi väntar svar på, kanske blir man så här seg av en infektion?
Vill ni kolla in våra nya fina hästar så är det nr 124 och nr 186 ni ska klicka på om ni går in här och där finns filmer och bilder samt stam:
Tattersalls Ireland

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1