Dagbok

Stallets dagbok

Det var en dag med blandade känslor. Fina insatser av High Max som vann lätt och House in Order som var tvåa. Även Douze Points skötte sig mycket bra i sitt kval. Sharp Eye gjorde det godkänt som femma när han klev upp i klass. Dock stor besvikelse när Daytona Gold totalt underpresterade och blev sist, idag var det något som inte stämde med honom. Andreas var helt säker på enkel seger under loppet, men när han tryckte på gasen 600 kvar så fanns där ingenting kvar. Det mest troliga är då att han har en halsinfektion eller någon annan sorts infektion, men det märkliga var att då borde han ju ha varit trött, men han blåste knappt något alls. 
Veterinär är bokad till imorgon, vi måste utreda vad som inte stämmer. Vi har så enorm tro på den här hästen och då svider det extra mycket när något sådant här händer. Än har vi inte hittat något alls konstigt, men vi får se mer imorgon. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1