Dagbok

Stallets dagbok

Fredagen den trettonde idag. Jag är ganska skrockfulll av mig (fast det var värre när jag var yngre), men just detta försöker jag hålla mig ifrån. Man kan ju undvika vissa saker som man tror ger otur, men ett datum är ju betydligt svårare. Jag vet en tränare på Täby Galopp för länge sedan som inte ens lät sina hästar gå ut i skrittmaskinen när det var fredagen den trettonde... 
Dagen gick i alla fall bra och det var en del raskare träning som gällde. Snabbast gick Douze Points och Sharp Eye som jobbade tillsammans inför kval respektive start på onsdag. Efter arbetet (som de gjorde fint) så fick Douze gå till startboxarna och träna på att springa av två gånger. Det var Franco som red honom idag, det är han som ska rida i kvalet på onsdag. Det gick bra med startboxträningen även om själva momentet när han hoppar ut kanske skulle behövas övas lite mer, han kommer troligtvis tappa lite start på onsdag. Viktigast är dock att han är lugn och trygg i boxarna, att vara snabb ur brukar de ändå lära sig ganska fort. 
Imorgon tränar vi som vanligt, men vill redan nu passa på och önska alla en trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1