Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då vanlig träningsdag med blandade tempon. Raskast gick Sandstorm som gjorde ett mycket starkt och bra snabbjobb där han började från bortre långsidan i ett gott tempo som ökades mer och mer hela vägen och han gick som allra fortast vid mål. 
Han har sitt första storlopp i Jockeyklubbens 2000 Guineas den 12 juni, men frågan är om det blir något lopp för honom inte? Troligtvis inte om inget nytt lopp skulle skrivas ut, det finns inget lämpligt lopp som ligger bra till datummässigt. Ibland är det svårt att matcha som man vill, man måste ju ta hänsyn till propositionerna också.
Vid lunch hade vi sedan banrådsmöte/samrådsmöte som vi numera brukar ha varannan vecka där representanter för tränarna och Stockholms Galoppsällskap har möte/diskussioner tillsammans med folk från Svensk Galopp och idag var nya banchefen John med. Vi fick mycket bra information om banorna, vad som görs nu och vad som planeras. Känns så himla bra att ha fått in en så duktig och engagerad person som John och tillsammans med resten av personalen så blir det ett riktigt starkt team vilket vi verkligen behöver på Bro Park.
 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1