Dagbok

Stallets dagbok

Vanlig måndagsträning idag med höger varv på dirttracken, lite extra pigga hästar och träning i så där lagom mellantempo. Så som måndagar brukar vara alltså. 
Men eftersom det var Annandag Påsk idag så var det ändå inte riktigt en vanlig måndag. Normalt sett är det både startanmälan och anmälningar på måndagar, men det blir då imorgon istället. 
Idag kändes också som den första riktiga vårdagen, nästan försommar faktiskt. Närmare 19 grader vid lunch och solen sken för fullt. Att det var fyra minusgrader i lördags morse kändes väldigt långt borta plötsligt. Hoppas det här härliga vädret håller i sig!
Vi började byta täcken på hästarna till sommartäcken eller tunnare fodrade, de allra tjockaste vintertäckena kommer nu tvättas och förhoppningsvis behövs de inte på ganska många månader. 
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1