Dagbok

Stallets dagbok

Vädermässigt så inleddes morgonen med minusgrader och det kändes väldigt kyligt. Dock värmde solen tidigt och framåt lunch var det riktigt varmt. Ungefär samma sak med banan, den var lite småfrusen på morgonen men blev snabbt bra med gott fäste och lagom djup.
Det var en del raskare canters och även några som gick snäppet fortare än så, snabbast gick Quagmire, Timo Nurmos och Douze Points, alla var och en för sig.
Hästarna såg mycket fina ut och det känns som att vi ligger bra i fas med träningsschemat efter när de har planerad start. 
Den här veckan är det påskvecka och vi har lite extra hjälp i stallet. Då hinner vi med en hel del extrapyssel som är så skönt att hålla efter, jag gillar verkligen när vi har tid för det där lilla extra fixet.
Redan imorgon är startlistan ute till nästa onsdag och planen är också att göra en bilduppdatering här på sidan.

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1