Dagbok

Stallets dagbok

Alla starthästarna mådde bra idag efter sina lopp, ett alltid lika bra besked så här dagen efter tävling. 
Det var vanlig måndagsträning med höger varv på dirttracken och pigga hästar, men träningen flöt på utmärkt. Vi hade några hästar som skulle longeras eller tömköras och på morgonen var det lite fruset i longervolten så de fick alla vänta till senare när solen hade värmt upp en del. 
Till fikat blev det årets första vinnartårta, man måste passa på och uppmärksamma de segrar man tar. Att tävla och vinna lopp är ju själva målet med träningen och arbetet, då är det också viktigt att fira när det går bra. 
Vid lunch hade vi tränarmöte i vårt kök och det var god uppslutning. Det blev till och med bubbel till mötet (som Annika Sjökvist var så snäll och tog med sig), tycker det var jättetrevligt att vi kollegor tillsammans kunde fira att säsongen äntligen är igång efter lång väntan. Sammanhållningen bland tränarna är faktiskt väldigt bra på Bro Park och det känns mycket positivt. Mötet var givande och vi kom fram till en hel del viktiga saker som vi ska jobba vidare med. 
Imorgon tränar vi som vanligt och det är en del raskare träning som gäller. 

Aktuellt

 • Nya åringar! +

  Vi har nu köpt två toppfina åringar och har också eventuellt fler hästar på gång. Är du intresserad av att vara med på en åring eller tvååring så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1