Dagbok

Stallets dagbok

Sämsta möjliga väderutveckling när det fullständigt hällregnade igår eftermiddag och därefter slog om till ganska många minusgrader och snö över natten. Att allt det här vattnet direkt frös ihop var inte jättebra direkt. 
Banan var öppen som vanligt från morgonen, men den var enormt tung och krävande då och inte alls särskilt lämplig för annat än lugn träning i vårt tycke. Dock blev den snabbt bättre efter några körningar (banan harvas en gång i timmen) samt att solen låg på och värmde. Det gav mer fäste i banan och den var inte alls lika tung som på morgonen. 
Planen att gå snabbjobb blev ändrat till canters i något bättre tempon, men hellre lite för lite än för mycket. Kanske skulle våra starthästar på söndag behövt ett jobb idag, men säsongen är lång och ibland får man ha lite is i magen, banförutsättningarna är alltid det att utgå ifrån först och främst.
Det här vädret är ju helt galet, det är inte bara att det kommit snö utan den här hemska blåsten och känslan av riktig vinter fast vi är en bit in i april var ju inte det man drömde om. Hoppas nu att våren på riktigt kan anlända inom kort!

Aktuellt

 • Vill du veta mer? +

  Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
  Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1