Dagbok

Stallets dagbok

Viss förvirring rådde imorse om och när dirttrackbanan skulle öppna. Efter ett tag kom dock besked om att den behövde prepareras i ett par timmar för att vara redo för träning och att den därför skulle öppna först kl 10. 
Så vi inledde morgonen med några travturer samt tömkörning för ett par hästar och sparade de som var viktigast att cantra (vilket var de flesta) tills banan öppnade klockan tio. Banan var så fluffig, fin och lagom mjuk. Nu höll vi oss i lugnare tempon idag vilket gör det mer svårbedömt. men jag tror att det här arbetet har gjort mycket gott. 
Idag kom årets första startlista ut och vi har tre starthästar på söndag: Daytona Gold, Beach Road One och House in Order
Även om vi inte har någon häst till start på Jägersro nästa onsdag så känns det ändå roligt att deras anmälningslista kom ut idag, att allt drar igång på allvar nu. Tänk så länge vi har väntat, hur lång vintern har varit och nu- nu är det äntligen dags!


Aktuellt

 • Nya åringar! +

  Vi har nu köpt två toppfina åringar och har också eventuellt fler hästar på gång. Är du intresserad av att vara med på en åring eller tvååring så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1