Dagbok

Stallets dagbok

Efter en natt med plusgrader så var det gott fäste i dirttrackbanan redan från morgonen. Nackdelen med varmare nätter (om vi nu ska kalla dem varma vid ynka två-tre plus...) så här års är att då är det ofta mer molnigt under dagen och inte samma härliga sol som efter en stjärnklar (och kall) natt. Efter så många soliga dagar i rad så kändes det lite ruggigt idag faktiskt. 
Men hästarnas träning gladde mycket och speciellt Timo Nurmos som gick en aningen raskare idag och såg fantastiskt fin ut. Han är en häst vi håller mycket högt och det syns när han galopperar på lite mer vilken kapacitet han har, det ser så lätt och enkelt ut, helt utan ansträngning. 
I övrigt var det blandad träning med mestadels mellantempon, men de som gick snabbare igår fick gå lite lugnare. 
Imorgon är det träning som vanligt, men det är också en organiserad stallbacksvandring som brukar anordnas årligen där tränarna visar sina tvååringar. Det avslutas med lunch på restaurangen och sändning av Dubai World Cup där första loppet rids kl 12.45, men själva huvudloppet rids först kl 17.30 och det får inte missas!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1