Dagbok

Stallets dagbok

Idag mycket blandad träning; travturer, longering, tömkörning, canters i lugna och mellantempon samt snabbare arbete. Då har vi nästan täckt upp det mesta av de vanligaste variationerna. Det man mest längtar efter nu träningsmässigt är att gräsfälten blir redo för träning, men då behövs lite mer sol och värme så fräscht och nytt gräs kan växa upp.
Hästarna tränade mycket bra och vi är väldigt nöjda med hela dagen. Vi hann även med lite firande av Michael som fyllde år idag, det blev enligt hans önskemål kladdkaka med vispgrädde till fikat. 
Vid lunch hade jag ett intressant möte om en ny app som är på gång, den kan användas för att logga det mesta som behövs gällande träning, tävling och vardagsarbete. Än är den inte helt klar, men det kändes lovande och det kan bli ett verktyg som kan vara till stor hjälp tror jag. 
Som helhet en lyckad dag och det börjar verkligen kännas att det här med tävling och vårpremiär är kraftigt på någon nu, bara 2,5 vecka kvar!

Aktuellt

 • Nya åringar! +

  Vi har nu köpt två toppfina åringar och har också eventuellt fler hästar på gång. Är du intresserad av att vara med på en åring eller tvååring så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1