Dagbok

Stallets dagbok

Nu har vi tvättat klart det ena stallet och det känns väldigt skönt. Mindre behaglig är värken i axlar och armar från att stå och hålla i maskinen flera timmmar i sträck, det blir ett så statiskt läge som sliter rejält.
Nu har vi faktiskt ordnat en tvättmaskin ytterligare till torsdag (imorgon blir det uppehåll i tvättandet) som gör att det här ska gå väldigt mycket raskare och att vi är två som kan dela på tvättandet. Det är ju hur man än gör ganska meckigt under den tiden stallet tvättas, hästarna måste vara ute och när en tur är riden och nästa ska ut så är det en hel del fix för att sadla upp nästa tur i walkern och så. Allt som kan förkorta själva tvättiden är mycket positiv.
Efter ytterligare en kall natt så var banan ganska frusen på morgonen, men framåt dagen gick det bättre att träna på i raskare tempon. Nu ser det på väderprognosen ut att bli plusgrader även på nätterna  inom ett par dagar och då kommer också den sista tjälen släppa troligtvis. 
Efter lunch hade vi samrådsmöte där vi diskuterade en hel del planer framöver gällande både tävling och banan. Det känns som att det är bra saker på gång och jag tycker också att vi på Bro Park har Stockholms Galoppsällskap att tacka för mycket, att de alltid går in och stöttar, sponsrar när det behövs. De är de här extra sakerna som gör väldigt stor positiv skillnad. 
Imorgon tar vi en lugnare dag och laddar upp för att bli klara med det här tvättandet samtidigt som vi naturligtvis tränar vidare.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1