Dagbok

Stallets dagbok

Det första man såg när man tittade ut genom fönstret imorse? Snö... Det var ju inte direkt efterlängtat, just när lite vårkänsla hade börjat infinna sig. 
Men banorna höll sig i alla fall okej och vi körde dagens träning på dirttracken. Första turen på morgonen var Timo Nurmos tillsammans med Forty Love och det var premiär för henne på banan. Vi valde att rida henne tidigt för att det skulle vara lugnare på banan då, men istället var det elljus, skuggor och ymnigt snöfall, så inga lätta förutsättningar. Dock påverkade det henne noll och inget, hon galopperade runt där som om hon aldrig gjort annat. Vilket superproffs hon är, såå imponerad av hennes coola psyke och hennes sätt att klara av allt nytt utan minsta problem. 
Även övriga hästar var duktiga och skötte sig bra trots att de fortfarande känns väldigt laddade och pigga, men jag tror att de kommer vara betydligt lugnare bara de nu kommer in i rutinerna och vi kan träna på utan uppehåll (vilket är helt beroende av vädret). Arbetsdagen flöt på strålande trots att det var många turer att rida, nu är ju samtliga hästar igång med träningen.
Nu tar vi en lugnare söndag och önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1