Dagbok

Stallets dagbok

Det första man såg när man tittade ut genom fönstret imorse? Snö... Det var ju inte direkt efterlängtat, just när lite vårkänsla hade börjat infinna sig. 
Men banorna höll sig i alla fall okej och vi körde dagens träning på dirttracken. Första turen på morgonen var Timo Nurmos tillsammans med Forty Love och det var premiär för henne på banan. Vi valde att rida henne tidigt för att det skulle vara lugnare på banan då, men istället var det elljus, skuggor och ymnigt snöfall, så inga lätta förutsättningar. Dock påverkade det henne noll och inget, hon galopperade runt där som om hon aldrig gjort annat. Vilket superproffs hon är, såå imponerad av hennes coola psyke och hennes sätt att klara av allt nytt utan minsta problem. 
Även övriga hästar var duktiga och skötte sig bra trots att de fortfarande känns väldigt laddade och pigga, men jag tror att de kommer vara betydligt lugnare bara de nu kommer in i rutinerna och vi kan träna på utan uppehåll (vilket är helt beroende av vädret). Arbetsdagen flöt på strålande trots att det var många turer att rida, nu är ju samtliga hästar igång med träningen.
Nu tar vi en lugnare söndag och önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1