Dagbok

Stallets dagbok

Äntligen! Idag öppnade dirttracken igen! Nu var den visserligen inte i skick för snabbare träning, men bara att få komma dit och galoppera var extremt efterlängtat och faktiskt blev den bättre och bättre under dagen. 
Vi har ju bara kunnat trava hela veckan efter alla plusgrader, så att vi nu fick en bana att kunna motionera hästarna på kändes toppen. Det gav också en känsla av att våren trots allt inte är så himla långt borta...
Måste verkligen säga att hästarna skötte sig bra trots att de var pigga och trots att det var länge sedan de var ute på tävlingsbanan. Det var så himla roligt att stå och se dem galoppera förbi på banan, som vi har längtat efter att få komma igång på allvar med träningen och det här var ett viktigt steg mot det.
Idag var också en speciell dag på det sättet att Andreas var tillbaka i sadeln igen efter en lyckad axeloperation i mitten av november. Han har jobbat mycket med rehabträning och vid en kontroll häromdagen var läkaren supernöjd och sa att läkningen hade inte kunnat se bättre ut än den gör. Så det blev klartecken att börja rida igen och idag var det dags. 
Allra första turen han red blev Andreas favorit Stureplan, det kändes bra att det blev just han. 
Imorgon ser vi fram emot att träna vidare mot säsongsstart/vårpremiär! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1