Dagbok

Stallets dagbok

Trevlig lördag i stallet och hästarna var pigga men såg fina ut. Banan var lagom djup idag och med gott fäste, inte lika krävande som igår.
Precis alla hästar är igång nu och speciellt på morgonen är det intensivt tempo när hästar ska in och ut från walkern och ridas, det är många bollar i luften samtidigt. 
Det känns som att vi träningsmässigt ligger i fas med planen för varje häst, många av dem ska vara redo för start när säsongen drar igång medan några har sikte på storlopp till våren/tidig sommar och de kommer troligtvis årsdebutera några veckor senare. 
Efter arbetsdagen var slut så blev det lite senare en promenad runt galoppbanan- på Gärdet! Så mysigt att gå runt där med hundarna och det var ett oräkneligt antal andra hundar som var ute där, de flesta lösa. Man ser tydligt var själva galoppbanan går även om det just nu är lite halvfruset och gräset är åt det mer vissna hållet... 
Imorgon blir det en lugnare söndag innan vi sätter igång en ny arbetsvecka igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1