Dagbok

Stallets dagbok

Tidig start imorse för att första turen ska få komma ut i walkern i god tid innan det är dags för sadling. Träningen gick bra och hästarna såg fina ut. Det var ganska djup bana idag och de fick nöja sig med en runda på rakbanan och istället jobba lite på volten längst ner där banan slutar. Lite alternativ träning och nyttigt för hästarna.
Som jag skrev igår så flyttade vi ju då igår. Man vet ju innan att det är mycket saker, men när man tror att man har det mesta klart och det bara är lite "detaljer" kvar så är det ändå så mycket kvar att det känns som det aldrig tar slut. 
Vi sålde ju huset för att hitta ett nytt mer i närheten av Bro. Vi letar för fullt men än har vi inte hittat helt rätt. Faktiskt var det ett hus i måndags som kändes som det första som kunde varit aktuellt, men det gick en bit för dyrt. Så medan vi letar har vi faktiskt flyttat in till stan, till Östermalm i en lägenhet. Vet inte hur länge det kommer vara så här roligt, men just nu är det helt fantastiskt att ha alla dessa affärer och annat precis runt hörnet. När man har bott på landet med långt till allt så känns det lite som man är på semester att upptäcka allt som finns runt omkring. 
Önskar er en trevlig helg och så blir det naturligtvis en rapport här imorgon!


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1