Dagbok

Stallets dagbok

Efter ett par minusgrader under natten torkade banan upp och var jättefin idag. Det känns skönt att börja komma igång mer och mer med hästarna nu och från nästa vecka är ännu fler hästar igång, alla går efter en individuell plan.
I genomgången av hästar är vi nu på sista hästen och det är:
Odöpt- Namnet blir klart troligtvis imorgon eller torsdag, men jag vill vänta tills det är helt klart och officiellt. Hon är två år och pappa är Juniper Tree som ju bl a är far till Ascot Brass som ju var så duktig som tvåa i Grupp 2 i Dubai för knappa två veckor sedan. 
Mamma Visanilla har mycket fina egna meriter med två segrar i Frankrike över längre distans och ett tal på 109. Hon är efter Danehill och kombinationen med Juniper Tree som är efter Galileo ger ett mycket fint blod, vår häst är bl a linjeavlad på Northerna Dancer i fjärde led. 
Hennes ett år äldre bror Tin Win hade inte debuterat när vi köpte henne, men har både vunnit och framför allt varit nos från seger i Svenskt Kriterium och är delat högst rankad i Sverige bland förra årets tvååringar med 84. Så att vi köpte henne innan hans prestationer var en väldans tur, priset hade troligtvis varit väldigt mycket högre annars...
Som svenskfödd siktar vi i första hand på storloppen för skandinavienfödda i år med t ex Breeders och Kriteriet samt att vi så klart kommer anmäla henne till de klassiska loppen nästa år. 
Hon är en otroligt mysig och cool häst, har ett fantastiskt psyke och det ska aldrig underskattas. Hon är ganska stor för att vara ett sto, men samtidigt lätt och fin i kroppen, snygg och korrekt och hon rör sig så strålande fint och lätt. Så hon har verkligen alla förutsättningar och vi har stora förväntningar på henne, redan nu framstår hon som något helt extra.
Vi håller precis på och säljer de sista andelarna i henne och det finns fortfarande några kvar, så är man intresserad så kontakta Caroline via mail eller telefon. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1