Dagbok

Stallets dagbok

Ny vecka och inte bara det, vi går nu in i jultider också. Själv känner jag mig ganska dåligt förberedd gällande julklappar och sånt, men får se till att styra upp det här nu under veckan. När man var yngre var allt med julen superviktigt, men nu är det mera med förvåning man konstaterar att det är julafton redan på fredag...
Träning som vanligt idag, både dirttracken och rakbanan var i gott skick och vi höll oss i mestadels mellantempon. Hästarna var pigga och kylan gör faktiskt också sitt till för att få dem lite extra på hugget. 
Vi jobbar också vidare med åringarna och de är så otroligt duktiga, det är stora framsteg för varje dag. Att följa utvecklingen från inridningen och framåt är verkligen lika roligt varje år när nya "bebisar" kommer in. De anländer från sitt stuteri, det enda ställe de har varit på i sitt unga liv. Det är ny miljö och tusen nya saker de ska lära sig och ändå så går det nästan alltid otroligt smidigt och bra, fullbloden är så smarta och läraktiga. 
När de kommer in i träning så tycker men det är en smärre evighet kvar till möjlig tävlingsdebut, men tiden bara flyger fram och på nolltid är de fullt igång. Så mycket spännande väntar med dessa fina unghästar!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Man kan gå in i både större och mindre procent i en andelshäst. 
  Våra tvååringar är slutsålda, men vi har några enstaka andelar kvar i ett par andra hästar. Dessutom kommer vi åka på breeze up auktion under våren. 

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1