Dagbok

Stallets dagbok

Lite som befarat efter gårdagens plusgrader så var alla banor stängda idag, det smälter för fullt. Vi hade en kontroll av dirttracken på morgonen och det flöt vatten och gegga överallt. Inga konstigheter alls och en process som sker varje gång när tjälen smälter vid en längre tids plusgrader. När vi borrade i tjälen så syntes det tydligt att en stor del av lagret nu har smält bort. 
Vårt förslag från tränarna var att lördagens tävlingar flyttas till nästa onsdag. Från måndag blir det stabila minusgrader och då bör vi med största sannolikhet ha en bra och stabil bana. Tyvärr gick inte vårt förslag igenom utan lördagens tävlingar inställdes bara istället för att flyttas. Nu är det januari (första tävlingsdagen den 2a) med fyra tävlingsdagar som gäller. Dock har vi nu ställt in fyra dagar och de vill vi naturligtvis få igen så fort som möjligt. Vi jobbar vidare på detta!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1