Dagbok

Stallets dagbok

Lite som befarat efter gårdagens plusgrader så var alla banor stängda idag, det smälter för fullt. Vi hade en kontroll av dirttracken på morgonen och det flöt vatten och gegga överallt. Inga konstigheter alls och en process som sker varje gång när tjälen smälter vid en längre tids plusgrader. När vi borrade i tjälen så syntes det tydligt att en stor del av lagret nu har smält bort. 
Vårt förslag från tränarna var att lördagens tävlingar flyttas till nästa onsdag. Från måndag blir det stabila minusgrader och då bör vi med största sannolikhet ha en bra och stabil bana. Tyvärr gick inte vårt förslag igenom utan lördagens tävlingar inställdes bara istället för att flyttas. Nu är det januari (första tävlingsdagen den 2a) med fyra tävlingsdagar som gäller. Dock har vi nu ställt in fyra dagar och de vill vi naturligtvis få igen så fort som möjligt. Vi jobbar vidare på detta!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1