Dagbok

Stallets dagbok

Minst lika kallt idag och man får verkligen planera när hästarna ska in och ut ur stallet för att hålla dörrarna öppna så lite tid det bara går. 
Även idag fick hästarna ledigt från träningen, men imorgon onsdag kommer vi istället att träna. Vi har ju hållit igång våra hästar hela tiden när det var ovisst med tävlingarna, så en liten minisemester nu för alla när det är så här kallt gör ingenting alls.
Igår kväll saltades banan och egentligen tar inte saltet när det blir riktigt kallt (jag kan inte det där exakt, men tror det är runt 8-9 minusgrader som gränsen ligger på). Trots kylan så var banan enormt mycket bättre idag, saltet hade verkligen hjälpt till. Nu vänder det redan imorgon och blir helt andra grader och på hela tiodygnsprognosen så ser det ut att ligga någon grad över eller under nollan så det blir helt andra förutsättningar då. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Vi har spännande åringar som vi ännu har några andelar kvar i från tio procent och uppåt. Ett roligt och lätt sätt att bli hästägare utan att det blir alltför dyrt samtidigt som man också får gemenskapen med övriga delägare- delad glädje är dubbel glädje!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.j

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1