Dagbok

Stallets dagbok

Lång väntan på besked. Klockan tio skulle de meddela om tävlingarna skulle flyttas till Jägersro eller inte. Eftersom det i så fall skulle startanmälas till Jägersro innan klockan elva så var det ju ganska kort varsel emellan. När klockan slog tio så bara väntade de flesta. Jag stirrade som besatt på mailen och uppdaterade Svensk Galopps sida, men tiden bara gick. Att jag inte var ensam om det märktes, telefonen gick varm och alla undrade samma sak: "Har ni hört något?".
Klockan elva visste vi fortfarande inget och då hade vi tränare som är med i samrådsgruppen (jag, Henrik och Annika) möte över Teams med vår VD Harald. Där fick vi till slut besked om att de nu äntligen gör det som behöver göras med banan för att vi ska kunna ha tävlingar och att det nu finns bra chans till god bana på söndag. Så klart lär det bli åt det lösa vinterbanehållet, men det är ju så det är när det är minusgrader.
Det känns jätteskönt att allt nu förhoppningsvis kan lugna ner sig och lite mer harmoni inträda igen, vi behöver inga krig. Nu ser vi fram emot söndagens tävlingar, men först så klart en trevlig lördag i stallet med träning som vanligt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1