Dagbok

Stallets dagbok

Hela dagen har varit en enda röra eftersom det råder enorm osäkerhet om vad som gäller söndagens tävlingar och det är många upprörda känslor. Det ska bli några minusgrader till helgen och då kom ett besked idag att Jägersro ska vara reservbana om vi inte kan ha tävlingar. Vi skulle plötsligt anmäla dit idag då, men det avstod både jag och de flesta andra på Bro från att göra. 
Många konstiga saker har skett i galoppens värld under åren, men tyvärr måste jag nog säga att det här tillhör ett av det allra märkligaste jag/vi varit med om.
Imorgon kl 10 ska det komma besked och då får vi se vad som händer på alla möjliga sätt, tror folk nu bara håller andan och väntar. 
Vi tränade på som vanligt idag och det var plusgrader vilket gjorde att båda rakbanorna samt dirttracken var bra. Roligt idag var att Andreas kom och fikade med oss samt hängde i stallet i några timmar. Hans operation av axeln har gått bra och han håller nu på med rehabövningar för att få upp styrkan och rörligheten igen. 
Imorgon tränar vi som vanligt, men mycket fokus kommer garanterat ligga på vad som händer med banans skötsel, kommer banan saltas eller inte?

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1