Dagbok

Stallets dagbok

Hela dagen har varit en enda röra eftersom det råder enorm osäkerhet om vad som gäller söndagens tävlingar och det är många upprörda känslor. Det ska bli några minusgrader till helgen och då kom ett besked idag att Jägersro ska vara reservbana om vi inte kan ha tävlingar. Vi skulle plötsligt anmäla dit idag då, men det avstod både jag och de flesta andra på Bro från att göra. 
Många konstiga saker har skett i galoppens värld under åren, men tyvärr måste jag nog säga att det här tillhör ett av det allra märkligaste jag/vi varit med om.
Imorgon kl 10 ska det komma besked och då får vi se vad som händer på alla möjliga sätt, tror folk nu bara håller andan och väntar. 
Vi tränade på som vanligt idag och det var plusgrader vilket gjorde att båda rakbanorna samt dirttracken var bra. Roligt idag var att Andreas kom och fikade med oss samt hängde i stallet i några timmar. Hans operation av axeln har gått bra och han håller nu på med rehabövningar för att få upp styrkan och rörligheten igen. 
Imorgon tränar vi som vanligt, men mycket fokus kommer garanterat ligga på vad som händer med banans skötsel, kommer banan saltas eller inte?

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1