Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del raskare tempon som gällde för några av hästarna och det var verkligen plusbetonade intryck, hästarna såg jättefina ut. 
PA kom och red två turer hos oss, han red ju i vårt stall i många, många år men det var också väldigt länge sedan. Nu när Andreas blir opererad så behöver vi ha någon mer som rider turer åt oss i hans frånvaro. PA fick rida Princeton Graduate och Daytona Gold idag och han gillade båda mycket. 
Det blev en intensiv men bra träningsdag och arbetet flöt på utmärkt både med ridningen och stallarbetet.
Nu när vårt hus är sålt så är det också dags att börja leta nytt och då nära banan. På Hemnet finns det en hel del som ser intressant ut och nya kommer in mest varje dag. Så just nu är rutinen varje dag att på hemvägen från stallet åka förbi 2-3 hus till salu för att kolla in dem och få en känsla för om det är något som kan vara aktuellt att titta närmare på. Än har vi inte hittat något som känns bra, men det här känns i alla fall som ett effektivt och raskt sätt att leta. 
Imorgon är det en lugnare dag för hästarna när vi har en tävlingsfri dag. På Jägersro rids imorgon årets sista tävlingsdag där innan de har vinteruppehåll. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1