Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och det var pigga hästar som var ute och tränade. Rutinträningsdag med mestadels mellantempon och blandat mellan rakbanan, dirttracken och även det ena gräsfältet som är i gott skick. 
Idag var det Andreas sista dag att rida innan hans axeloperation och därefter väntar ett rehabprogram för att det ska läka optimalt. Så klart hade det varit bra om han hade kunnat fortsätta att rida lite till, men nu har han fått den här operationstiden samt att det viktigaste nu är att han har gott om tid att vara helt återställd, stark och redo inför vårsäsongen. 
Hans sista lopp för året slutade med seger på Daytona Gold, bästa möjliga avslutning. Hans sista tur idag red han på Stureplan som ju är Andreas favorit, så även det var en passande tur. Nu var Sture så pigg att det var nära att Andreas ramlade av, det hade däremot inte varit någon toppenavslutning direkt... 
Idag var det startanmälningar till söndag och då har vi Quagmire och Sharp Eye till start och båda rids av PA. Det var även anmälningar till nästa söndag (den 28e) och vi har en hel del hästar anmälda där, startanmälan görs inte förrän nästa måndag.
Efter förmiddagsarbetet var slut hade vi tränarmöte och uppslutningen var den bästa någonsin, precis alla Bro Parks tränare (utom Claes Björling som var med innan och efter via telefon) var på plats och det rådde stor enighet om det mesta. Det är väldigt roligt att vi har ett så bra samarbete och samsyn tränarna emellan.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1