Dagbok

Stallets dagbok

Iskall morgon med minusgrader, häromdagen var det närmare tolv grader redan på morgonen och idag kändes det som vinter. Men sedan blev det faktiskt sol framåt dagen och riktigt mysigt väder när graderna steg uppåt.
Idag var dirttracken stängd för hyvling och underhållsarbete hela helgen. Egentligen var det här planerat till onsdag och torsdag men eftersom det skulle komma så enormt mycket regn så flyttades arbetet till nu istället.
Så dagens träning blev på rakbanan och på gräsfältet, vi red på det fältet som ligger precis innanför grindarna eftersom den har sol direkt från morgonen. Efter en så kall natt vill man ju gärna ha bort frosten innan man gräsgalopperar och morgonens första turer red vi därför på rakbanan.
Det blev en mysig dag i stallet med den där speciella helgkänslan som är svår att förklara exakt. Nu önskar jag er alla en fortsatt jättetrevlig helg! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1