Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens skyfall kändes förutsättningarna tveksamma idag på förhand. Tycker ändå att banorna hade torkat upp mycket över förväntan. Vi skippade de tidigaste morgonturerna för att banorna skulle hinna köras några gånger ytterligare innan vi började rida på dem. Banorna harvas varje timme och på bara några körningar kan en bana förbättras mycket.
Vi höll oss sedan i lugnare tempon hela dagen för säkerhets skull, men är positivt överraskad att dirttracken klarar så här så här mycket nederbörd och det lovar gott för hösten och vintern där det ju kan bli stora väderskiftningar snabbt.
Chamori var i startboxarna för en kort övning inför onsdagens start, det var ju länge sedan hon startade. Hon har alltid skött sig bra i boxarna, men det känns ändå nyttigt med en liten reptetition. Hon fick skritta bakom boxarna, lastas in, stå en kort stund och sedan galoppera ut utan att jagas på något sätt och hon skötte sig mycket bra.
Imorgon ser vi fram emot en trevlig lördag i stallet! 

 

 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1