Dagbok

Stallets dagbok

Onsdagar är ju dirttracken stängd och det brukar vara en lugnare träningsdag vilket det även var idag. Dock red vi Chamori och Perfect Sister på rakbanan, både hästarna tränas mestadels där. De gick lugnt båda två eftersom banan fått ny toppning av sand och det tar ett par dagar innan det helt sätter sig, så då är det bäst att hålla igen lite på tempot när banan är åt det något djupare hållet.
Imorgon skulle egentligen dirttracken vara stängd för underhållsarbete, men eftersom väderprognosen hade varnat för stora mängder regn idag (som aldrig kom) så är det arbetet flyttat till helgen och tävlingsbanan är alltså stängd på lördag istället. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1