Dagbok

Stallets dagbok

Minusgrader imorse! Marken var hård och frusen, om än bara på ytan. Men inte ska vi väl ha vinter redan i mitten av oktober?
Även idag var rakbanan stängd och vi höll oss på dirttracken eftersom det var alltför fruset i gräset för att kunna rida på fälten. Det var en del raskare tempon, de som tränade på mest var Daytona Gold och Sharp Eye tillsammans samt High Max ensam. Samtliga hästar såg mycket fina ut och gjorde det lätt. Övriga hästar höll sig i mellantempon eller lugnare och vi är nöjda med dagens träning.
Utöver det var det en hel de skoning på programmet idag samt veterinärkontroll av Sandstorms hals och jag återkommer med rapport om den senare i veckan.Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1