Dagbok

Stallets dagbok

Då var vi i Norge och Övrevoll då, vi har faktiskt inte varit här på väldigt länge. Resan hit gick bra även om jag kanske hade önskat ett par dagar till emellan efter helgens Jägersroresa. House in Order har i alla fall rest väldigt lugnt och bra, han känns harmonisk och peppad. 
Innan vi åkte var det träning som vanligt på morgonen och de som tränade på raskast var Quagmire och Chamori på rakbanan samt Daytona Gold och Sharp Eye på dirttracken, samtliga såg mycket fina och starka ut och även övriga hästar tränade på bra.
Mellan turerna hann jag med att förbereda packningen så att vi kunde komma iväg vid lunch, strax efter kl 12 kom vi iväg. Jämför man med att köra till Malmö så är det här klart mycket kortare, men samtidigt är det mestadels småvägar från norska gränsen och även lite innan, så det är ingen jätteskillnad i tid. 
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och det är lunchtävlingar med första start kl 11.55. Titta in under fliken Starter (& Resultat), där är det uppdaterat med kommentar inför loppet. 

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi siktar på några nya inköp under våren och sommaren. 
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1