Dagbok

Stallets dagbok

Efter en natt på soffan i stallet så var jag kanske inte på topp på morgonen, men man kommer ändå igång efter en stund när arbetet sätter igång. Eftermiddagen har sedan ägnats en hel del åt vila för att vara pigg inför morgondagens resa till Norge där House in Order startar på onsdag. 
Idag var det mestadels vanlig måndagsträning med blandade tempon både på rakbanan och på gräsfälten, efter en del regn så var dirttracken åt det blötare hållet.
Men det var också träning på gräsbanan för de hästar som startar på söndag och vi hade då Sandstorm och Quagmire där. Quagmire gick en vanlig canter i mellantempo medan Sandstorm tränade på lite raskare, båda såg fina ut.
Startlistan till söndag kom ut idag och det är överlag mycket intressanta och kvalitativa lopp på söndag, kan man vara på plats på Bro Park på söndag så rekommenderas ett besök på vår sista storloppsdag här (på Jägersro återstår en storloppsdag i november).


Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1