Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi i Malmö efter en lång dag. Tidig start imorse då planen var att hinna träna de flesta av hästarna direkt på morgonen och sedan kunna komma iväg tidigt. Vi var ute med första turen som var Chamori och Snowfoot strax efter kl 6 och då hade de först ätit frukost och sedan varit ute i skrittmaskinen för en första uppvärmning.
Normalt sett nu när det inte är sommar längre så rider vi första turen strax före kl 7 och då har det börjat ljusna, nu var det kolmörkt när de red ut. Men ögat vänjer sig vid mörkret efter en stund och det gick att se dem ute på rakbanan trots allt även om jag klart föredrar att vi startar ridningen som vi brukar göra. 
I alla fall så flöt dagen på bra och roligt var också att se Sandstorm och Daytona Gold i snabbjobb tillsammans, de är två väldigt fina hästar.
Vi kom iväg runt 11.30 även om planen var att åka tidigare, allting tar ju så mycket längre tid än beräknat när man ska kolla träningen samtidigt som man packar in och förbereder lastbilen. 
Hästarna har rest väldigt bra och lugnt, harmoniska båda två hela vägen och strax före kl 18.30 var vi framme på Jägersro. Efter dusch, promenad och en massa fix i stallet är de nu installerade i sina boxar med middag och de har eget gäststall denna gång. Vi hoppas på fina insatser imorgon, se närmare kommentarer under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1