Dagbok

Stallets dagbok

Idag hade det som väntat torkat upp ytterligare och vi kunde träna på i valfria tempon utan begränsning av banförhållanden. Den som gick raskast av våra var House in Order som finslipade formen inför start i Major Chr F Michelets Minnelöp på Övrevoll på onsdag, ett lopp som han vann för två år sedan. Loppet rids över 2830 meter gräs och är ett riktigt styrkeprov, startlistan kom ut idag. 
Det blir mycket resande eftersom vi imorgon åker till Jägersro med Beach Road One och High Max, hem på söndag. Sedan en dag hemma och så resa igen då på tisdag inför onsdagens tävlingar i Norge.
Imorgon kommer vi träna så tidigt som möjligt för att komma iväg i hyfsad tid till Jägersro med hästarna. Vi har redan börjat så smått med packningen idag för att kunna vara hyfsat förberedda och rapport här på sidan kommer som vanligt imorgon kväll.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1