Dagbok

Stallets dagbok

En trevlig lördag med blandat av raskare och lugnare träning på rakbanan och dirttracken vilket gick mycket bra. Det var för övrigt väldigt tomt på banorna och området idag, det verkade som att de flesta hade planerat att vara i Göteborg (där tävlingarna ju inställdes) och ge en extra ledig dag till sina hästar.
Vädermässigt är det synd att det blåser så enormt, annars skulle det vara ett riktigt härligt väder med 14-15 grader och lite mysig höstkänsla.
Idag på förmiddagen kom Svensk Galopps nya VD förbi stallet, han var ute på en runda runt området för att kolla in hur det ser ut och för att träffa tränarna. Så enkelt och ändå så uppskattat och smart. Det är så klart värdefullt att man får en direktkontakt och jag tror att relationen mellan Svensk Galopp och de aktiva skulle förbättras enormt om fler tänkte likadant, kommunikation ska aldrig underskattas.
Nu är jag precis hemkommen efter första biobesöket sedan coronan, vad roligt det var att komma ut och vad härligt det var att sitta där i mörkret och låta sig uppslukas av en film för ett tag. Så klart var det nya James Bondfilmen och gillar man den typen av film (vilket jag gör) så kommer man inte bli besviken, tycker den var mycket bra.
Imorgon blir det en lugn söndag, men därefter är det full fart på tävlingar framöver för vår del. Vi har Bro Park på onsdag (den 6e), Jägersro nästa söndag (den 10e) och så Norge på onsdagen (den 13e) och Bro Park igen med storlopp söndag (den 17e). Mycket spännande att se fram emot!

Aktuellt

 • Gå med i en andelshäst! +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en galopphäst? Vi har precis köpt in två mycket fina tvååriga hingstar på auktion på Irland!
  Att vara med på en häst från början är som ett litet äventyr med mycket roligt att se fram emot.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1