Dagbok

Stallets dagbok

Så är vi inne i oktober och det har jag inte riktigt landat i än faktiskt, tiden går ju så otroligt fort. Hos oss är det lite lugnare för tillfället eftersom vi sålt en del hästar som ridhästar och just nu har vi lite färre antal innan det kommer in nya åringar.
Vi planerar att nu under hösten åka utomlands på auktion, men så här långt har vi köpt två stycken svenska åringar och de är kvar hos sina uppfödare i några veckor till. Skönt för dem att få dra ut lite mer på unghästlivet innan allvaret börjar. Det är inte så bråttom än att påbörja deras inridning, så länge vädret är gynnsamt är det värdefullt att de kan få vänta lite till med det.
Apropå väder så kom besked om att morgondagens tävlingar på Göteborg är inställda efter att enorma mängder regn fallit det senaste dygnet. När man såg bilder från banans område så kändes det som ett bra beslut, båt verkade vara bästa sättet att ta sig fram där...
St Leger och Adalöpning rids på onsdag på Bro Park, St Leger är ju ett klassiskt lopp och kan inte ställas in hur som helst så det är ju helt rätt. Så nu rids nio lopp istället för sju på onsdag, tur i oturen att det var en mindre och kortare tävlingsdag planerad på Bro då.
Imorgon tränar vi så klart som vanligt, men jag vill redan nu passa på och önska alla en trevlig helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1